Wat kan iPad kassa WaiterOne

Service wagen

WaiterOne kost compleet per maand € 10,00 per maand*. (op basis van jaarlijkse betaling)

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een abonnement per maand, 3 maanden of 6 maanden.

1 Maand  € 20,00
3 Maanden € 50,00
6 Maanden € 80,00
12 Maanden € 120,00

*Genoemde bedragen zijn op basis van support per email.

Hoofdkassa en Handhelds

Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een meerprijs van € 5,00 per maand voor support op basis van email en telefonische ondersteuning. (ma t/m vrij van 9.00 tot 18.00 uur)
Ook is de mogelijkheid aanwezig voor 24/7 support, de meerprijs hiervoor is € 10,00 per maand, ook op basis van email, en telefonische ondersteuning.

Indien er gewenst is, om op locatie support en ondersteuning te bieden, worden de kosten hiervoor berekend op basis van nacalculatie met een uurtarief van € 39,00 per uur.

Het is niet verplicht om support af te nemen, WaiterOne is zelf goed te installeren en te onderhouden.

Starterset WaiterOne

Hardware:

Je bent natuurlijk ook niet verplicht om bij ons de hardware aan te schaffen, indien je reeds in bezit bent van iPads en printers( Ethernet, Bluetooth of Wifi) kun je die natuurlijk gewoon gebruiken.


Je bent volledig vrij, om zelf de hardware aan te schaffen (misschien heb je zelf wel al een iPad en netwerkprinter)Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw.

De functies van WaiterOne

ipadkassa

De iPad kassa

Met het iPad kassasysteem van WaiterOne wordt de organisatie van uw horecabedrijf nog makkelijker. Profiteer van de intuïtieve bediening, waarmee uw bediening, binnen slechts enkele minuten kunnen werken. 

remote

de iPad remote

Download op de extra iPad de remote en u heeft een extra kassa indien gewenst kunt u bij deze kassa een bonprinter bijplaatsen, zodat u ook een bon kunt presenteren. Vooral voor verdere zones is dit zeer gemakkelijk.

Handheld

De Handheld

Middels het werken met handhelds kunt u eenvoudig hogere omzetten genereren, omdat de bestellingen direct vanaf de tafel aan uw bonprinters in de keuken of bar worden verzonden u bespaart  zelfs personeel.

KDS

KDS systeem

Keuken Display systeem daarmee bespaart u papier. Razendsnel ontvangt de keuken- of barpersoneel de bestellingen. Per product kunt u deze afvinken en roept u de service op als er een tafel klaarstaat

Dashboard

Het Dashboard

20 speciale rapportages, diverse dashboards mooi verpakt in grafieken en kolommen. Ook van buitenaf kunt u in elke willekeurige webbrowser uw bedrijf observeren. Ook in het buitenland 24/7 Realtime.

Thuis bestellen

Thuis bestellen

Zet uw gerechten online inclusief bestel mogelijkheid. U kan deze mogelijkheid integreren in uw website of middels een QR-code op elke gewenste media! 

QR-Code

Vanaf de tafel bestellen

Zet uw gerechten en drankjes online zodat de gast zelf hun bestelling kunnen doorgeven. Dit gaat middels een QR-code op elke gewenste tafel  

Servicewagen WaiterOne

Helpdesk of installatie op locatie

Wilt u altijd een helpdesk telefonisch of hulp op locatie ? Dan vraag naar onze gunstige tarieven of klik hieronder op de button.

Software WaiterOne

De volledige software staat gratis & kant en klaar in de Apple App Store zoek met je iPad naar WaiterOne en download de variant "meer dan een kassa". Download deze en volg de stappen via ons Youtube kanaal, of via de gebruiksaanwijzing. 
Mocht u er niet uitkomen dan vernemen we dat graag en we helpen u graag!

Hardware WaiterOne

Nu nog een printer om uw kassabonnen mee af te drukken vanaf uw iPhone, iPod of iPad. Het belangrijkste is, is dat de printer een juiste aansluiting heeft.
Op deze site vindt u de modellen die het meest compatible zijn met de WaiterOne Software en het Apple apparaat.
Wij helpen u graag!

Laten we kennis maken

Een orienterend gesprek

Consulten

Tijdens ons eerste consult bespreken we je doelen. We willen zo goed mogelijk begrijpen wat je nodig hebt, zodat we samen een plan kunnen maken. Want iedere zaak is anders.

Onze technische kennis

Technische kennis

We combineren jarenlange ervaring met frisse gedachten om problemen aan te pakken. Tevens krijg je gedurende je licentie alle updates en nieuwe features gratis !

24/7  support

1-op-1 support

Gedurende je licentie heb je 8 uur per dag en 5 dagen in de week support per e-mail.
Deze ondersteuning is gratis en we helpen je graag.