Frequent Asked Questions, 

oftewel hier vind je waarschijnlijk je vragen over het in gebruik nemen van WaiterOne.

F.A.Q.

F.A.Q.

Tafels

Tafels moduleren

Je gaat naar Gegevens en selecteert Tafels de laatste tafel selecteer je duwt op het plusje rechtsboven en automatisch dupliceert de tafel maar nu met een Asterix erachter. Nu kun je de naam aanpassen in dit geval wordt het dan tafel 17 en je past de vorm van de tafel aan. Bij gegevens kun je ook naar Plattegronden om er eventueel meer bij te maken zoals bijv. Serre of Achtertuin.

Plattegrond

Plattegronden aanpassen

Je opent de plattegrond door onder op "tafels" te duwen en duwt rechtsonder op "Edit". Nu zie je dat alle tafels op elkaar zijn gestapeld links boven je kan ze nu op de juiste plek zetten. Ps tevens kun je deze Plattegronden groter en kleiner maken met 2 vingers, ook kun je de tafels draaien met 2 vingers. Handig toch !

Artikelen

Artikelen aanpassen

In gegevens ga je naar Fris 2 en past de naam/prijs aan bijv. Cola Light en dat doe je ook bij Fris 3,4,5,6, en 7. Daarna dupliceer je Fris 7 en pas je de naam en prijs aan en zo ga je door.. Dat kan dus met alle artikelen op elke pagina. Doordat je dupliceert blijft de Groepen, BTW, Printer etc. allemaal juist.

Handheld koppelen

Handheld koppelen

Op de iPad ga je naar Instellingen en activeert WaiterOne Remote, vervolgens download je WaiterOne Remote op je iPhone, iPod of tweede iPad. Na het downloaden vind je tweede toestel automatisch de iPad server zoals je hier boven ziet is dat in dit geval iPad-4.local. Bovenin vul je de juiste gebruikerscode bijvoorbeeld 1111 en duwt vervolgens op Download. Je krijgt dan de Boodschap ... toetsen gedownload van de iPad Server. 

nix

Waarom u op ons kunt rekenen? Omdat ons bedrijf veel meer is dan alleen een bedrijf. Elk teamlid voegt iets bijzonders aan ons team toe, maar we hebben onze waarden met elkaar gemeen.

nix

Mijn bedrijf is meer dan een baan. Bij elk nieuw project zorg ik dat het past bij mijn waarden, zodat ik zeker weet dat ik geweldige resultaten kan leveren.