Installatie van je eigen WaiterOne iPad kassa

WaiterOne

Allereerst download WaiterOne op de iPad.

Je zoekt in de Apple Appstore naar WaiterOne en download deze. Naast WaiterOne hoofdapp zie je ook de WaiterOne remote voor op de extra iPad of op je iPhone. En tevens zie je WaiterOne KDS wat staat voor keuken display system. Lees tussentijds ook de beoordelingen die we hebben gekregen van de vele klanten die reeds WaiterOne hebben gedownload.

Apple Appstore
inloggen

Inloggen

Je logt in met 1111 dat is voor nu de manager code, deze kan je later in de gegevens zelf wijzigen. Dan komt er een Start button daar duw je op. Deze is daarvoor dat je de tijd kunt bij houden dat je aan het werk bent.

Instellingen

Instellingen 

Nu duw linksonder op Manager en je zie het Manager-menu. Daar duw je op Instellingen. Linksboven staat Licentie, deze licentie activeer je als je helemaal klaar bent met het programmeren van je kassa. Vul al wel je Licentiehouder gegevens in, en duw op Update licentie.

Algemeen

Algemeen

Onder Licentie staat algemeen, vul daar alvast de informatie die je later op je bonnetjes wil hebben staan. Als je daar naar beneden scrolt zie je meer functies zoals de BTW op de bon etc.

gegevens

Gegevens

Nu duw je linksonder weer op Manager en je duwt op Gegevens daar vind je de voor geprogrammeerde Toetsen, Groepen, Tafels, Printers etc. kijk gerust even rond naar wat er allemaal is ingesteld. Allereerst mag je de Toets "Log in met "111" opzoeken en deze verwijderen door bovenin op het prullenbakje te duwen.

verkennen

De kassa verkennen

Je duwt wederom op het Manager icoontje en selecteert de Kassa. Je logt daar in met 1111. Je ziet dat de toets "log in met 1111" verdwenen is. Nu gaan we Fris 2 t/m Fris 7 ook in de prullenbak doen. Via manager menu naar Gegevens en bij toetsen zoek je deze op. Gooi ze maar in de Prullenbak oftewel schrap ze maar.

Toetsen

Toetsen bij maken 

Nu zie je als je naar de kassa gaat alleen nog de toets Coca cola bij de koude dranken. Deze toets zoek je op in Gegevens en dan Toetsen. Dan duw je op de + toets deze staat rechtsboven, dan heeft hij een toets bijgemaakt deze heet dan Coca cola *. Je veranderd de naam in Cola light of iets dergelijks en past eventueel de prijs aan. Hij neemt nu automatisch de groep eigenschappen mee van Coca cola.

Dit kun je dus met alle producten op de verschillende  pagina's doen zolang je de bovenste maar laat staan en eventueel aanpast en daarna Plust! ++++