Brasserie de Pletsmolen


iPadkassa

WaiterOne Nederland 

Wij streven naar tevreden klanten die onze software optimaal gebruiken, zodat we steeds functies kunnen uitbreiden. 

WaiterOne iPad en iPhone

Over WaiterOne, de iPad kassa

Vanaf dag 1 helpen we onze klanten de basis voor succes te leggen. Dat is onze focus. De beloning voor een goed afgeronde klus is voor ons de mogelijkheid om méér te doen. Daarom geloven we dat mond-tot-mond reclame van tevreden klanten de sleutel van ons succes is. Laat je verrassen wat WaiterOne voor jou en je medewerkers kan betekenen.
10 jaar zijn we reeds aan het innoveren en verbeteren dat resulteert in een prachtig kassasysteem. En over de kosten praten we later want je zult het niet geloven.

Onze klanten allen speciaal, 

De Pletsmolen brasserie en B&B
Brasserie de Pletsmolen Nuth

De Pletsmolen

De Pletsmolen in het plaatsje Nuth te zuid Limburg een B & B en restaurant met een prachtig terras. Wij zijn trots hun als onze ambassadeurs toe te kunnen rekenen. Het verhaal is zwaar, prachtig en inspirerend. 

Dankjewel Janine en Roger !

Zie hier de aflevering

Special cases

Vakantiepark De Witte Hoeve oud Ootmarsum

Vakantiepark de Witte Berg oud Ootmarsum

Bij het vakantiepark in oud Ootmarsum hebben ze een receptie, winkel, cafetaria en een restaurant met een groot terras. Dit alles draait op één licentie à € 10,- per maand. Trouwens hele lekkere koffie! 

Bananas home made icecream Uden

Bananas home made icecream in Uden

Ken en Lydia hele lieve mensen, 2 iPadkassa's, 2 KDS systemen, 2 printers en 2 handhelds. Niet alleen de koffie is lekker maar ook hun eigengemaakte icecream!

Toko Trash in Rotterdam

Toko Trash in Rotterdam
een bezoek waard

Bijzonder verhaal en ook dit verhaal, ze beginnen een restaurant in de kroeg en kopen nadien de kroeg erbij, dus 2 kassa's werden er één. Altijd gastvrij en superlekker eten!